Mnogi igralci spletnega pokra v želji po enostavni poti iščejo načine za goljufanje spletnih poker strani. To je prineslo množico goljufajočih programov za poker, ki trdijo, da vam ponujajo nepošteno (in potencialno nezakonito) metodo goljufanja drugih za spletnimi poker mizami.

Vendar, ali so programi za goljufanje pri pokru resnični in ali delujejo?

V resnici trditev, da vam bo program za goljufanje pri pokru omogočil, da ‘vidite’ nasprotnikove nekrite karte ali poznate flop, turn in river, preden se to razkrije, ni le znanstvena fantastika, ampak je praktično nemogoče. Razlog je v tem, da so karte vsakega igralca prenesene neposredno na njegov individualni račun in edini način, da lahko kdorkoli dejansko vidi lastne karte druge osebe, je, če so bile prenesene v računalnik tega igralca in prestregle šifriran ‘paket’, ki ga je spletno mesto za poker poslalo igralcu. .

Poleg tega se flop, turn in river ne pošljejo igralčevemu računalniku, dokler se za mizo ne končajo vse akcije, zaradi česar je nemogoče poznati te karte, preden se razkrijejo. Torej, kako ljudje trdijo, da njihovi programi goljufanja pri pokru resnično delujejo?

Programi za goljufanje pri pokru običajno trdijo, da lahko z matematičnimi predpostavkami določijo, katere karte bodo izšle in katere karte ima vaš nasprotnik, da bi NAPOVEDALI neznane karte v kombinaciji. V resnici ta metoda ni bolj natančna kot če ugibate, katere loterijske številke bodo nocoj izšle na podlagi številk prejšnje noči.

Resnica je, da so številni programi za goljufanje v spletnem pokru preprosto nepotrebna matematika in smešno oglašanje, da bi igralci prepričali, da je mogoče videti neznane karte. Resničnost je taka, da računalniških programov, ki poganjajo spletne poker strani, ni tako enostavno vdreti s temi metodami predvidljivosti.

Po drugi strani pa obstajajo programi za goljufanje pri pokru, ki dejansko delujejo, saj se ne zanašajo na metodo predvidljivosti, temveč na algoritme in podprograme, ki se uporabljajo v programski opremi za spletni poker. Programi, ki posnemajo simulacijo strani za poker in razkrivajo uporabljene algoritme, so verjetno veliko natančnejši od programa, ki trdi, da lahko vidi nekrite karte vašega nasprotnika.

Skratka, programska oprema za goljufanje v spletnem pokru je možna in takoj na voljo, čeprav ogled nekritih in neznanih kart ni zanesljiv.

Edini pravi način, da premagate poker strani in zmagate pri pokru, je, če poznate kodo, algoritme in podprograme, ki se uporabljajo v programski opremi za poker.