Spodaj bom opisal eno od treh metod rulete, ki mi je prinesla 500 £ danes, včeraj in dan prej in tako naprej v zadnjih treh mesecih. Končno z veseljem delim to metodo rulete z vami.

Preprosto sledite tem preprostim korakom, da boste zlahka služili na spletni mizi rulete:

1. Odprite svojo ruletno mizo z začetno banko VSAJ £100. Več denarja kot lahko dobite na svoj račun, tem bolje. Trenutno igram s £500 na svojem računu. Zaslužim 500 £ na dan, tako da zdaj skoraj igram s čistim dobičkom.

2. Zdaj, ne da bi postavili boljšega, vrtite kolo rulete neprekinjeno, dokler ne dobite serije 4 črnih ali 4 rdečih.

3. Zdaj, ko ste našli to serijo črnih ali rdečih, ste dobili svojo stavo. Če imate na primer serijo 4 črnih, boste morali staviti na rdeče.

4. Če uporabljate začetno banko £100, potem začnite s stavo 5%, kar je v tem primeru £5.

5. Če se pojavi rdeča, dobite 5 £. Če izgubi, izgubite 5 GBP, tako da podvojite svoj vložek na običajen način martingala in zamenjate svojo stavo.

6. Zdaj ponavljajte, dokler ne dobite določenega zneska za ta dan, nato pa prenehajte.

Zakaj to deluje tako dobro? Na splošno imate 50-odstotno možnost, da se pojavi rdeča ali črna. Če počakate, da se prikaže vrstica 4, zmanjšate to na 99,94 %, da se pojavi druga barva. To pomeni, da je verjetnost, da zmagate, veliko večja in zmanjšate tveganje običajnega sistema Martingale.

Ali to deluje?

No ja! Zato povprečno zaslužim okoli 500 funtov na dan. Nikoli ne pretiravam, ker ne maram biti preveč požrešen in ja, občasno imam prost dan. Toda na teden bom v povprečju zaslužil 3000 funtov. Popoln je za moje življenje in zdaj bo za tvojega!

Seveda obstaja nekaj drugih sistemov, ki jih uporabljam, da zaslužim več denarja, vendar so elitni in menim, da jih ne bi smel deliti brezplačno.