Možni igralci loterije so lahko več kot samo igranje igre

Potencialni igralci loterije so morda skriti v podjetju, ki se ukvarja z vsemi vrstami nagradnih iger, loterij, astrologijo in ugankami, zato morate preveriti, ali dobite pravi seznam. Lahko so tudi najbolje usmerjeni k ljudem, ki jih zanimajo knjige, ki vas učijo, kako zadeti na loteriji, se učijo numerologije, psihičnega branja, astrologije ali igranja na loteriji. Prav tako morate vedeti, kako so dobili imena na seznamu in kako pogosto se posodablja.

Nekatera podjetja vam odkrito povedo, kako nastajajo njihovi seznami, tako da veste, da te ljudi dejansko zanimajo loterije. To lahko stori tako, da se morebitna stranka odzove na prejšnje loterije na spletu, v revijah ali po pošti, se odzove s klicem na številko 1-800 ali 900 ali prejme informacije o loteriji. Eden se šteje za vročo potencialno stranko, če je plačal denar za igranje igre in ne samo izkoristil brezplačne preizkusne ponudbe. Če veste, da so že igrali loterijo na spletu ali po pošti, vam zagotavlja, da jih zanima, in vam predlaga najboljši način, da stopite v stik z njimi.

Vaše ciljno področje mora biti zelo specifično, ne glede na to, ali prodajate knjigo, ki poučuje o loteriji, ali prodajate same loterijske srečke. Mnogi ljudje uporabljajo astrologijo in numerologijo ter psihične odčitke, da bi povečali svoje možnosti za dobitek na loteriji, tako da bi bilo kar koli od tega legitimno ciljno področje za loterijske potencialne stranke. Pravi seznam za vaše potencialne stranke vam bo prihranil čas in denar.

Potencialni viri morajo biti aktualni in točni, zato ugotovite, kako pogosto se posodabljajo.

Nekatera podjetja večkrat prodajo isti seznam, medtem ko druga svetujejo, da ukrepate hitro, saj se njihovi seznami prodajo v nekaj dneh po sestavitvi. To vam pove, da so informacije aktualne in da isti seznam ne bo šel na stotine drugih podjetij. Večina ima tudi ime, naslov in telefonsko številko, tako da lahko izberete, kako jih kontaktirati.

Podjetje, ki prodaja potencialne igralce na loteriji, mora biti zakonito s seznamom, ki se pogosto posodablja.

Koristno je vedeti, kako dobijo imena za svoj seznam in točno kateri vidik igranja loterije bi jih zanimal. Dobro vodenje evidenc o uspehu seznama vam bo pomagalo narediti prilagoditve, če so potrebne.